IVÆRKSÆTTER DAG FOR PLAST INTERESSEREDE!

Vi åbner dørene for iværksættere med interesse for genanvendt plast

Uge 45 står i iværksætternes tegn – 170 lande verden over holder “Global Entrepreneurship Week” og i år er der fokus på den grønne omstilling og bæredygtighed.

For at bakke op om såvel den internationale iværksætter uge, som den grønne omstilling, inviterer vi alle iværksættere med interesse for genanvendelse af plast til en introduktion i brugen af genanvendt af plast, en fabriksrundtur og et “Spørgehjørne”.  

Vi får ofte henvendelser fra nystartede og kommende iværksættere med interesse for den grønne omstilling. Fælles for alle henvendelserne er et ønske om mere viden om genanvendelse af plast og om at se en plastgenanvendelsesvirksomhed i drift.

De ønsker vil vi gerne imødekomme og ”Global Entrepreneurship Week” er en god anledning til såvel at åbne fabrikken, her på Klostermarken i Mariager, for interesserede iværksættere, som at bakke op om den globale iværksætteruge. 

Mød også Mariagerfjord Erhvervsråd

Du vil også få mulighed for bl.a. at sparre med Mariagerfjord Erhvervsråd omkring de økonomiske muligheder i forbindelse med en eventuel opstart af egen virksomhed. 

Iværksætterdag: Book en tid hos Aage Vestergaard Larsen A/S og Mariagerfjord Erhvervsråd

Tilmelding til “plastintroduktion/åben fabrik”, send en mail med hvilke hold/tidspunkt du ønsker at deltage og om du ønsker en 30 min. snak med Mariagerfjord Erhvervsråd.

Hold 1: 8.00 – 9.45
Hold 2: 9.00 – 10.45
Hold 3: 10.00 – 11.45

Max 10 deltagere på hvert hold – “først til mølle”

Send din mail til:
Britta F Mogensen
bfm@avl.dk
Med “Iværksætterdag” i emnefeltet

Aage Vestergaard Larsen A/S
Klostermarken 3
9550 Mariager