Lønarbejde og BtB

Hos Aage Vestergaard Larsen A/S kan vi tilbyde at afhente virksomheders plastspild/affald for herefter at oparbejde plastspildet/affaldet til en ny højkvalitets råvare (ved salg af plastaffald uden returnering se indkøb). Afhængigt af den efterspurgte oparbejdningsproces kan vi kværne, regenerere, finformale og optimere egenskaber samt densitetssortere vores kunders plastspild/affald.

Vi tager således plastspild/affald, og oparbejder det til en værdifuld ressource for dig som kunde. Jo renere spild/affaldsfraktion der leveres, jo højere bliver kvaliteten af det genanvendt plastgranulat.

Dokumentation

Når det genanvendte plastgranulat skal retur til dig som kunde, leverer vi selvfølgelig den nødvendige dokumentation i form af tekniske datablade med relevant information.

Hvis du har spørgsmål til vores lønarbejde eller er interesseret på andre måder, er du velkommen til at kontakte vores salgsteam for information og priser.

Vores fokus er at levere den bedst mulige råvare af genanvendt plast, således at det kan genanvendes igen og igen – med andre ord kernen i cirkulær økonomi og værdikædesamarbejde.

Eksempel på datablad

Eksempel på datablad