Regenerering

Regenerering er en vigtig proces hos Aage Vestergaard Larsen A/S, og det er således her plastaffaldet regenereres til ny plast, der kan indgå som ny råvare i plastindustrien. Vi arbejder kontinuerligt med at sikre en høj kvalitet i regenereringen, og vores produkter kan derfor konkurrere på lige fod med ny råvare (virgin plast).

Vi renser og blander den kværnede plast, samt tilsætter additiver, hvorefter plasten smeltefiltreres og pelleteres til ny råvare.

Vore 10 ekstruderingsanlæg med pelletering, afgasning /vakuum samt filtering garanterer stor fleksibilitet og kapacitet til såvel små og store ordrer, og vores Snekker: 85-180 mm /35-40 LD garanterer optimal dispergering. Yderligere er der mulighed for tilsætning af hjælpestoffer samt indfarvning.

Kapacitet: 25 – 1.000 kg/h

Regenerering med Gneuss filter

For at imødekomme markedets ønsker om at få den mere udfordrende plast genanvendt i højere kvalitet har vi på en af vores ekstruderingslinier tilføjet et filter som gør det muligt at forarbejde plast med en højere grad af forurening end det hidtil har været teknologisk muligt. Gneuss filteret sørger for at disse forureninger filtreres fra således at råvaren/granulatet igen bliver en ren fraktion som kan genanvendes igen og igen. Se mini-filmen

Videoafspiller