Salg, samarbejde og partnerskab

Vi har et af de bredeste og bedst dokumenteret produktsortimenter inden for plastgranulat, kværn og pulver – alt baseret på genanvendt plast.

Vi har alt lige fra de mest gængse typer plast som: PEPPPS og ABS til de mere tekniske plasttyper såsom PA6PA6.6, med og uden glas, samt PBTPOM og PSU og PEEK. Se hele produktsortimentet under Standard- og Special Program.

Mere end 50 års erfaring

Vores fokus er at genanvende plast i så en høj kvalitet at den kan genanvendes igen og igen, og med mere end 50 års erfaring er ingen opgave for lille og ingen for stor for os. Vi er altid klar til at tage en snak om genanvendelsesmuligheder i forskellige plasttyper.

Plastaffald er en kostbar ressource, og vi kan hos Aage Vestergaard Larsen A/S genanvende alle termoplastiske typer. Vi har udarbejdet metoder til at oparbejde og regenerere plast uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Alle produkter er underlagt omfattende kvalitetskontrol, som foregår både før, under og efter produktionen, og prøverne arkiveres i minimum tre år.

Køb genanvendt plast og hjælp miljøet!

Når du køber genanvendt plast, spares miljøet for CO2! Helt præcist spares miljøet for et udslip på 2,4 kg CO2 for hvert kilo genanvendt plast, der benyttes. Så hjælp os med at spare CO2 udslip ved at købe genanvendt plast til din produktion, enten som kværn, granulat eller pulver.

Fra affald til genanvendt plast

Alle produktionsprocesser i industrien skaber spild, og alle produkter ender på et tidspunkt som affald. Ved plastfremstilling opstår der eksempelvis plastaffald, når produkterne skæres til, ved fejl eller i forbindelse med opstart og slukning af maskinerne. Vi kan hos AVL tilbyde at oparbejde dette plastspild og levere det tilbage som ny råvare, med dokumentation i form af et teknisk datablad. Læs mere under lønarbejde.

Stort dokumenteret produktsortimenter inden for plastgranulat, kværn og pulver – alt baseret på genanvendt plast.