Materiale i 100% genanvendt plast til
FIM – Freeform Injection Moulding

Vi har nu en fremstillet en produktlinje som er blevet testet til at være særdeles velegnet materiale til Freeform Injection Molding (FIM) af genanvendt plast i så høj en kvalitet at brugerne  opnår et homogent slutprodukt i ikke bare en høj, men også en ensartet kvalitet – hver gang, man bruger materiale fra os.

Freeform Injection Molding er sammenlægning af to platforme, der tidligere var fra hinanden. 3D-udskrivning var prototypernes valg, lave omkostninger, kort leveringstid og frihed til at designe. Sprøjtestøbning var producentens valg med overlegen skalerbarhed og efterfølgende lave enhedsomkostninger.

FIM kan bedst betegnes som en slags hybrid af de to – vel og mærke det bedste fra begge verdener. FIM gør det muligt for sprøjtestøberen at udvikle/ændre på design uden af skulle investere i forme inden endelig godkendelse. En god mulighed for at teste prototyper af i det rigtige materiale til en fornuftig pris.

Hvis du vil vide mere om FIM kontakt, Lasse Staal, CEO og Co-founder AddiFab – info@addifab.dk

AddiFab udvikler 3D-printere og software til brug for virksomheder, der arbejder med støbninger. Virksomhedens flagskib – Freeform Injection Moulding (FIM) – er en teknologi til 3D print af støbeforme i plast. www.addiFab.com

FIM – råvarerne fra AVL kan købes både som kværn og granulat – alt i 100% genanvendt plast og med alt FIM-materiale følger et datablad, med meget præcise anvisninger om materialernes egenskaber. Alle typerne er testet og godkendt hos Addifab.

Ønsker du yderligere information om vores FIM-materialet kontakt:
Aage Vestergaard Larsen A/S
Telefon +45 98 54 16 55 – E-mail: info@avl.dk

ABS Grind E 005 MixColor
ABS Grind E 005 MixColor
PP Copo Grind I 040 Mix Color
PP Copo Grind I 040 Mix Color
PP Homo Grind I 030 Mix Color
PP Homo Grind I 030 Mix Color
PE-HD Grind I 003 MixColor
PE-HD Grind I 003 MixColor
PP Copo R I 020 CC T 40 Mix Color
PP Copo R I 020 CC T 40 Mix Color
PP Homo Grind Mix Color
PP Homo Grind Mix Color
PE-LD Grind I 001 Mix Color
PE-LD Grind I 001 Mix Color
PP Copo R I 030 Black
PP Copo R I 030 Black
Freeform Injection Molding (FIM) materiale fra Aage Vestergaard Larsen