Kundetilpassede løsninger

Marlene S. Madsen og Gitte Buk Larsen
Teamleder for salg og indkøb, Marlene Svoldgaard og
Marketing- og forretningsudvikling Gitte Buk Larsen

På baggrund af vores ekspertise og erfaring med genanvendt plast arbejder vi målrettet på, at komme frem til de løsninger og specifikke ønsker, vores kunder og leverandører efterspørger, samtidig med at vi hjælper dem med at sikre et mere miljøvenligt produkt.

Ved at benytte genanvendt plast i produktionen spares miljøet for CO2! Hvis du vil vide mere om de kundetilpassede løsninger, er du velkommen til at kontakte os.

Eksempel på en kundetilpassede løsning:

I 2012 fik vi kontakt til en verdens største producenter af støvsugeposer, de var i markedet for at finde en ny leverandør til at levere genanvendt plast af en høj kvalitet til fronten af deres støvsugeposer.

De havde igennem lang tid forsøgt at finde en leverandør, der levede op til deres kvalitetskrav. Det første møde 2012 handlede om de kvalitetskrav, forventningsafstemning og gennemsigtighed i produktionsprocesserne. Sidst på året leverede vi fire forskellige compounds med tilhørende datablade, en blev valgt og godkendt. I 2013 leverede vi det første full load af genanvendt plast. I 2018 solgte vi genanvendt plast svarende til 24.500.000 stk. fronte til støvsugesposer. Salget har været stødt stigende og de nære relationer til producenten gør at vi her i 2019 er i gang med et nyt eventyr sammen.