Regenerering

Regenerering er en af de vigtigste processer hos Aage Vestergaard Larsen A/S, og det er her, plastaffaldet eller det kværnede/shreddede materiale regenereres til ny plast af høj kvalitet, der enten kan indgå som ny råvare eller en erstatning for virginplast i plastindustrien. Vi arbejder kontinuerligt med at sikre den højeste kvalitet i regenereringen, og vores granulat kan derfor konkurrere på lige fod med ny råvare (virgin plast).

Vi renser og blander den kværnede plast, samt tilsætter additiver, hvorefter plasten smeltefiltreres og pelleteres til ny råvare.

Ekstruderingsanlæg

Vores 10 ekstruderingsanlæg med pelletering, afgasning /vakuum samt filtering garanterer stor fleksibilitet og kapacitet til såvel små og store ordrer, og vores snekker er konfigureret og demissioneret til forskellige plasttyper og størrelse fra 85-180 mm / 35-40 LD der garanterer optimal dispergering. Yderligere er der mulighed for tilsætning af hjælpestoffer samt indfarvning.

Kapacitet: 25 – 1.000 kg/h

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Grøn regerenat

Regenerering med Gneuss filter

Der er stor efterspørgsel på at genanvende den mere udfordrende plast i højere kvalitet. Derfor har vi på en af vores ekstruderingslinier tilføjet et filter, som gør det muligt at forarbejde plast med en højere grad af forurening, end det hidtil har været teknologisk muligt.

Gneuss filteret sørger for at disse forureninger filtreres fra, således at råvaren/granulatet igen bliver en ren fraktion, som kan genanvendes igen og igen. Se hvordan dette gøres i mini-filmen