Vores kernekompetencer

Vi gør det, vi er bedst til – nemlig at genanvende plast! Vi har næsten 50 års virksomhedserfaring indenfor forskellige løsninger, når det handler om at få den genanvendte plast op i en så høj kvalitet at plasten kan genanvendes igen og igen og vi arbejder kontinuerligt med at sikre den højeste kvalitet og er ISO 14001/9001/5001 certificeret.

Samlet set har vi, i vores medarbejderstab over 700 års erfaring med regenerering af plast. Vores erfaring og viden indenfor plast vil altid være afspejlet i vores produkter uanset om det er kværnet- regenereret- eller finformalet og således komme vores kunder til gode. Dette sker blandt andet ved hjælp af vores laboratorie, hvor vi tester materialerne både ved ankomst, i de forskellige processer i produktionen og selvfølgelig den endelige færdigvare, inden den sendes ud. Der bliver lavet tekniske datablade generelt og selvfølgelig på batch niveau hvis dette ønskes. Alle prøver opbevares i tre år.

Vi er en virksomhed som altid ønsker at være på forkant med udviklingen og dækker bredden hos de plastproducerende virksomheder. Vi er leveringsdygtige af genanvendt plast til: sprøjtestøbning, ekstrudering, blæsestøbning, Freeform Injection Moulding (FIM) og rotationsstøbning både som en generel standard og som en special kundetilpasset compound.

Alle vores processer tilbydes også som lønarbejde.

Vores genanvendte plast er indkøbt fra:
plastproducerende virksomheder (Post industrial waste), plastforbrugende virksomheder herunder også genbrugspladser (post consumer waste) og vi forventer i løbet af efterår/vinter 2020 at kunne præsentere et produktprogram baseret på det husstandssorterede affald.

Vi har specialiseret os i at genanvende plast og vores kernekompetencer inkluderer:

  • Compundering
  • Finformaling
  • Kværning
  • Regenerering
  • Vask- og sortering
  • Agglomerator/ agglomerering
  • Kundetilpassede løsninger

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om plast, og de muligheder vi kan tilbyde.

For kontakt information klik her.