40-ÅRS JUBILÆUM HOS AAGE VESTERGAARD LARSEN

Selvom COVID-19 har gjort hverdagen noget anderledes end den plejer at være, så er der stadig tid til fejring hos Aage Vestergaard Larsen A/S i Mariager, hvor Bo Rørbæk Jacobsen kan fejre sit 40- års jubilæum.

Fredag d. 6. november ryger Dannebrog til tops på plastgenanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S i Mariager. Virksomheden fejrer med Bo Rørbæk Jacobsen det andet 40-års jubilæum i deres historie.

Bo blev ansat den 6. november 1980 og kom på daværende tidspunkt direkte fra Teknisk skole i Randers og ind i ekstruderingsafdelingen hos Aage Vestergaard Larsen A/S (AVL). Bo’s tekniske snilde og lyst til at sætte sig ind i selv tekniske udfordrende problemstillinger blev snart synlige for såvel kollegaer som for ledelsen, og han fik hurtigt kollegaernes respekt for hans kompetente måde at løse de forskellige tekniske udfordringer på.

Bo fik gennem årene mange nye arbejdsopgaver relaterende til reparation og vedligeholdelse af AVL´s allerede på det tidspunkt omfattende maskinpark.

Efter nogle år som assistent i AVL´s vedligeholdelsesafdeling overtog Bo i 1994 ansvaret som vedligeholdelseschef og bestred det job i mere end 20 år- altid med faglighed og ordholdenhed i højsædet.

Bo’s 40 års viden om plast -og ikke mindst de teknologier som skal til for hele tiden at forbedre kvaliteten af genanvendt plast- var også platformen for Bo’s næste udfordring som udviklingschef i AVL. Et job som gennem de seneste fem år har været medvirkende til at AVL har opført flere nye produktionslinjer, som kan oparbejdet det mere beskidte plastaffald til en ny plastråvare i høj kvalitet.

Bo’s opfindsomhed har senest ført til at AVL har sendt sin første patentansøgning ind på en ny opfindelse (Georg), som kan vaske, sortere og oparbejde husstandssorteret plast til en hidtil uset høj kvalitet

Bo Rørbæk Jacobsen kan fejre sit 40- års jubilæum hos Aage Vestergaard Larsen A/S.

Bo er en meget værdsat kollega både som udviklingschef og på hele fabrikken som underviser af AVL´s 60 medarbejdere ved indførelse af nye teknologier.

Selvom COVID-19 forhindrer den fejring som et 40-års jubilæum fortjener, så bliver Bo ikke snydt for at blive fejret på dagen med flag, morgenbrød og Pizza til alle, men både spisning og fejring bliver i små grupper.