KNOLD – 40-ÅRS JUBILÆUM HOS AAGE VESTERGAARD LARSEN

I dag, den 1. april er det helt store flag røget til tops på genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S i Mariager.

Virksomheden fortæller, vi fejrer det første 40-års jubilæum i vores historie. Erik Nielsen – bedre kendt som Knold blev ansat den 1. april 1980 og i al den tid – uden en eneste sygedag! I 40 år er han mødt ind på fabrikken altid glad, hjælpsom og parat til de forandringer der har været i virksomheden gennem tiden. Erik har en viden om plast, der er de færreste forundt og den viden deler han med sine kollegaer. Erik er en meget værdsat kollega og ikke bare som teamleder for dagholdet, der holder de 12 kværne i gang, der sørger for at neddele ca. 40 ton plast hver dag, som vi får ind til genanvendelse, men på hele fabrikken.

Selvom ikke alle medarbejdere er på fabrikken onsdag 1/4 bliver Erik ikke snydt for at blive fejret, med flag, morgenbrød, kage og smørrebrød til alle og når vi alle igen kan være på fabrikken vil han blive fejret igen ved et større arrangement.

Erik Nielsen “Knold” i front da H.M. Dronningen var på besøg.