VINDEREN AF ÅRETS PLASTPRIS

Plastprisen 2021 går til Aage Vestergaard Larsen A/S i Mariager, der i de senere år har knækket koden i forhold til genanvendelse af borgernes plastaffald.

Prisen blev uddelt ved en ceremoni på Plastindustriens årsdag – Plastdagen – den 20. maj, hvor foreningens bestyrelsesformand Søren Ulstrup, sagde følgende ved prisoverrækkelsen foran 350 digitale deltagere:

  • Aage Vestergaard Larsen A/S spiller en stor rolle, når det handler om at øge plastgenanvendelsen i Danmark. De seneste par år har virksomheden på dygtigste vis lagt meget energi i at knække udfordringen med at genanvende husholdningsplast. Hvis Danmark skal gå fra at være en forbrændingsnation til en genanvendelsesnation, så er det vigtigt med virksomheder som Aage Vestergaard Larsen A/S til at understøtte udviklingen.

Rørt ledelse takker dedikerede medarbejdere
Franz Cuculiza, adm. direktør i Aage Vestergaard Larsen A/S, modtog prisen på vegne af virksomheden, og han sendte hurtigt en tak videre til både branchen og virksomhedens medarbejdere:

  • At modtage Plastprisen 2021 er en stor oplevelse og ære specielt fordi, at den endelige jury består af vores kollegaer i branchen – nemlig Plastindustriens medlemmer. Vi er meget opmærksom på at fundamentet for Plastprisen 2021 er vores 60 erfarne og dedikerede medarbejdere. Det vil vi selvfølgelig huske på.

Han blev suppleret af Gitte Buk Larsen, der forretningsudvikling & marketingchef samt medejer af virksomheden:

  • Jeg er selvfølgelig stolt og rørt over, at vi bliver belønnet for vores innovative tilgang til konstant at udvikle nye løsninger til at forbedre genanvendelsen af plast, men måske endnu mere, at vi får credit for vores strategi om at have en åben virksomhed og altid fortælle den gode historie om plasten – for det har den fortjent.

Ud over branchens hæder og påskønnelse modtog Aage Vestergaard Larsen A/S en statuette af kunstneren Markan Christensen og en check på 50.000 kroner.

Det er tredje gang, at Aage Vestergaard Larsen A/S bliver belønnet med Plastprisen, hvilket er rekord. I 2009 blev den nu afdøde stifter af virksomheden – Aage Vestergaard Larsen – hædret, og virksomheden fik igen prisen i 2017.

De fem nominerede kandidater til Plastprisen 2021 var CirkulærPlay, Idé-Pro Skive A/S, Plast Team A/S, Stig Nielsen (Genplast) og Aage Vestergaard Larsen A/S.

Plastdag 2021

Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien overraget Plastprisen 2021 til adm direktør Franz Cuculiza og forretningsudvikling & marketingchef Gitte Buk Larsen.