Om Aage Vestergaard Larsen A/S

Aage Vestergaard Larsen A/S er Nordens største virksomhed indenfor genanvendelse af plast i høj kvalitet. Når råvaren af genanvendt plast kan bruges til produkter der kan genanvendes igen og igen er vi er en af de mest vidende indenfor det der betegnes som den mekaniske recycling.

Virksomheden blev stiftet af Aage Vestergaard Larsen i 1972. Hans vision om plastikkens mange genanvendelsesmuligheder i høj kvalitet er stadig en af grundpillerne i virksomheden i dag, hvor vi er mere end 60 motiverede og innovative medarbejdere.

Vores kernekompetencer udspringer af en passion for bæredygtighed og cirkulær økonomi, og samlet har vi mere end 700 års erfaring indenfor genanvendelse og regenerering af plastmaterialer. Vi stiller høje krav til kvaliteten af vores produktion og vores produkter og har derfor vores eget veludstyret in-house laboratorium, hvor alle produkter testes løbende.

Vores målsætning er altid at være i konstant udvikling og på forkant med nye tiltag, så vi altid kan sikre en fortsat høj kvalitet i vores produkter.

GENANVENDELSE AF PLAST

Vores store teknologiske maskinpark, kombineret med vores grundige kvalitetskontrol i laboratoriet og ikke mindst vores dygtige medarbejdere – giver os det mind-set og den ekspertviden og de kompetencer, der skal til for at være absolut førende indenfor genanvendelse af plast i høj kvalitet som en ny råvare. Vi har specialiseret os indenfor regenerering, kværning, finformaling og compoundering af plast, og vi arbejder både med de gængse termoplasttyper; PP, PE, PS og ABS samt de mere tekniske plasttyper som: PA og POM