SALG, SAMARBEJDE OG PARTNERSKAB

Plast er en kostbar ressource, og vi kan hos Aage Vestergaard Larsen A/S genanvende alle de termoplastiske typer. Vi har udviklet en palette af varierende produktionsteknologi og metoder til at recycle plast uden at gå på kompromis med kvaliteten.  

Hele vores produktion er underlagt en omfattende kvalitetskontrol, som foregår både før, under og efter alle processer, og prøverne arkiveres i minimum tre år. 

Vores DNA er at genanvende plast i så en høj kvalitet at den kan genanvendes igen og igen, og med mere end 50 års erfaring er løsningsgraden for komplekse opgaver høj. Vi er altid klar til at gå i dialog om de mange forskellige genanvendelsesmuligheder de forskellige plasttyper giver.

SAMARBEJDE OG PARTNERSKAB 

Et godt eksempel på et fantastisk samarbejde i hele værdikæden er partnerskabet med Damifo, Nopa Nordic, Schela Plast og REMA1000. Vores andel i denne kæde er forædlingen fra det husstandssorterede plast affald til en højkvalitets granulat.  

Samarbejde Nopa

Vi har et af de bredeste og bedst dokumenteret produktsortimenter inden for plastgranulat, kværn og pulver – alt baseret på genanvendt plast. Se hele produktsortimentet under Plasttyper. 

FRA AFFALD TIL GENANVENDT PLAST

Alle produktionsprocesser i industrien skaber spild, og alle produkter ender på et tidspunkt som affald. Ved plastfremstilling opstår der eksempelvis plast spild, når produkterne skæres til, ved fejl eller i forbindelse med opstart og slukning af maskinerne. Vi kan tilbyde at oparbejde dette plastspild og levere det tilbage som ny råvare, med dokumentation i form af et teknisk datablad.
Læs mere under
lønarbejde. 

Når du køber genanvendt plast, spares miljøet for CO2! Helt præcist spares miljøet for op til 4 kg CO2 for hvert kilo genanvendt plast, i forhold til forbrænding. Vær med til at gøre en forskel og køb genanvendt plast til din produktion, enten som kværn, granulat eller pulver.