Lønarbejde og BtB

I denne del af vores forretning er der ikke bare tale om genanvendt plast, men også special opgaver indenfor nyvare processering.

Her er der mulighed for at få genanvendt eget produktionsspild/fejlemner, som materialet oprindeligt var eller få ændret nogle parametre via compoundering, eks. øget slagstyrke eller ændring af farve. Vi tilbyder med andre ord en optimal løsning for at mindske spild/afskær, ved at oparbejde den til fortsat være en højlvalitetsråvare (ved salg af plastspild/afskær/fejlemner uden returnering se indkøb). Afhængigt af den efterspurgte egenskab råvareformen ønskes, kan oparbejdningsproceserne være: kværning, regenerering, finformaling. Vi har også mulighed for at densitetssortere de fleste thermoplastiske råvarer, hvilket gør det muligt at få skilt flere fraktioner ad.

Vi processer med andre ord jeres eget plastspild/fejlemner og oparbejder det til at forblive en værdifuld ressource. Det genanvendte plast bliver processet således, at det kan genanvendes igen og igen – med andre ord kernen i cirkulær økonomi og værdikædesamarbejde.

BtB – VIRGIN PLAST

Vi udfører flere forskellige compounderingsopgaver for plastproducerende virksomheder, der har brug for specifikke egenskaber i slutprodukterne. Det kan eks. være at tilføre træ (slutproduktet er dermed WPC – Wood Plastic Compound) eller tilføre BaSo oftest for at øge vægtfylden.

Herudover har vi en del opgaver i vores møllepark, hvor vi finformaler plast på 2 typer møller (pin og segment) afhængig af plasttype primært fra råvareleverandører samt masterbatch producenter.

DOKUMENTATION

Når du som kunde skal have dine varer retur, leverer vi selvfølgelig den nødvendige dokumentation i form af tekniske datablade med relevant information.

Hvis du har spørgsmål til vores lønarbejde/BtB eller står overfor en ny udfordring som du mener vi kan være behjælpelige med, er du mere end velkommen til at kontakte vores salgsteam for information og priser.

Vores fokus er at altid at levere den bedst mulige kvalitet uanset hvilken råvare.

Eksempel på datablad

Datablad