Vores kernekompetencer

Vi gør det, vi er bedst til – nemlig at genanvende plast i så høj en kvalitet at det kan genanvendes igen og igen! Vi har over 50 års erfaring i bagagen og den høje kvalitet er vores DNA. 

Samlet set har vi, i vores medarbejderstab over 700 års erfaring og viden med genanvendelse af plast og det vil altid være afspejlet i vores produkter uanset om det er kværnet- regenereret- eller finformalet og således komme vores kunder til gode.  

Dette sker blandt andet ved hjælp af vores laboratorie, hvor vi tester materialerne både ved ankomst, i de forskellige processer i produktionen og selvfølgelig den endelige færdigvare, inden den sendes ud. Der bliver lavet tekniske datablade generelt og selvfølgelig på batch niveau hvis dette ønskes. Alle prøver opbevares i tre år. 

Vi er en virksomhed som altid ønsker at være på forkant med udviklingen og dækker bredden hos de plastproducerende virksomheder. Vi er leveringsdygtige af genanvendt plast til: sprøjtestøbning, ekstrudering, blæsestøbning, Freeform Injection Moulding (FIM) og rotationsstøbning både som en generel standard og som en special kundetilpasset compound. 

Alle vores processer tilbydes også som lønarbejde. 

VORES GENANVENDTE PLAST ER INDKØBT FRA:

Plastproducerende virksomheder (Post industrial waste), plastforbrugende virksomheder herunder også genbrugspladser (post consumer waste) og sidst men aldeles ikke mindst har vi knækket koden på det husstandssorterede affald, hvor vi har et helt unikt produktprogram til sprøjtestøbning og blæsestøbning. Se evt. casen  

 

Vi har specialiserede kernekompetencer er: 

Vi arbejder kontinuerligt med at sikre den højeste kvalitet og er ISO 14001/9001/5001 certificeret og EU Cert Plast certificering.

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om plast, og de muligheder vi kan tilbyde. 

For kontakt information klik her.

Aage Vestergaard Larsens produktionsanlæg- Pippi- der kværner, sorterer og vasker husstandssorteret plast