Fem folketingspolitikere kommer på virksomhedsbesøg

Mandag d. 22. august kommer fem folketingspolitikere på virksomhedsrundtur i Nordjylland. Første stop på turen er hos Aage Vestergaard Larsen i Mariager, hvor de skal se, hvordan den lokale virksomhed har skabt vækst og stærke forretningsgrundlag igennem bæredygtighed.

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark (NBE) har arrangeret turen. NBE er et offentligt-privat samarbejde mellem bl.a. kommuner, erhvervscentre og private virksomheder.

Tidligere dækkede samarbejdet kun Aalborg og Hjørring, men nu har virksomheder fra hele Nordjylland mulighed for at deltage – og Aage Vestergaard Larsen er den første virksomhed i Mariagerfjord kommune der deltager.

Kort om Aage Vestergaard Larsen (AVL)

AVL er Nordens største genanvendelsesvirksomhed inden for plast. Deres innovative teknologi gør det muligt at genanvende beskidt plast fra både husholdninger og industri. De bidrager dermed både til nye danske arbejdspladser og miljøforbedringer.

Kort om Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark (NBE)

NBE er et forum, hvor nordjyske virksomheders arbejde med bæredygtighed videreudvikles. Netværkets formål er at styrke de deltagende virksomheders konkurrenceevne gennem en målrettet indsats på miljøområdet. NBE er et samarbejde mellem de nordjyske kommuner, de nordjyske erhvervscentre, Aalborg Universitet, Energinord og en række private nordjyske virksomheder.

Alle virksomheder i Mariagerfjord har nu mulighed for at udvikle deres grønne profil igennem netværket, som både byder på eksperthjælp og sparring med andre virksomheder.

Mandag den 22. august kommer fem folketingspolitikere på besøg hos Aage Vestergaard Larsen A/S
Følgende folketingspolitikere har tilmeldt sig arrangementet:

  • Søren Gade, Folketingsmedlem (Venstre)
  • Lise Bech, Folketingsmedlem (Dansk Folkeparti)
  • Bent Bøgsted, Folketingsmedlem (Dansk Folkeparti)
  • Torsten Gejl, Folketingsmedlem (Alternativet)
  • Ane Halsboe-Jørgensen, Folketingsmedlem (Socialdemokraterne)
  • Arne Boelt, Borgmester i Hjørring (Socialdemokraterne) – og næstformand i NBE