NY MEDARBEJDER!

Maria Dahl er nyuddannet civilingeniør på Aalborg Universitet i materialeteknologi og en bachelor som maskiningeniør fra universitetet i Stavanger, rigtig gættet – Maria har norsk som modersmål?

På universitetet fik Maria interesse for- og lyst til at arbejde med genanvendelse af plast, da hun som led i sin uddannelse blev involveret i flere projekter med plast. I slutningen af sin uddannelse så Maria, at vi søgte medarbejdere med samme interesse, hun var hurtig og søgte et job – og hvem kan stå for en ung teknisk stærk og positiv profil med interesse for genanvendt plast, ovenikøbet med norsk humor? Vi kunne ikke og vupti, så var Maria ansat.

Maria startede hos os i november 2020 som produktudvikler, og allerede nu er hun en vigtig del af vores tekniske stab. Maria er nysgerrig på den gode måde og eminent til at suge viden til sig fra vores organisation, hvor qua vores 50 års erfaring er mange med stor viden, som alle villige dele ud af.

Maria har sine egne projekter- som fx projektleder på et større og længerevarende udviklingsprojekt med Teknologisk Institut m.fl.- og dybt involveret i projekter, der skal tegne fremtiden for os mht. hele tiden at holde fokus på udvikling og forbedre vores kvalitet.

Vi ser frem til et forhåbentlig langt og godt samarbejde.

Maria Dahl