Regenerering

Regenerering er en af de vigtigste processer hos Aage Vestergaard Larsen A/S, og det er her, plastaffaldet eller det kværnede/shreddede materiale regenereres til ny plast af høj kvalitet, der enten kan indgå som ny råvare og/eller som en erstatning for virgin plast i plastindustrien. Vi arbejder kontinuerligt med at sikre den højeste kvalitet i regenereringen, og vores granulat kan derfor konkurrere på lige fod med ny råvare (virgin plast). 

Vi renser og blander den kværnede plast, samt tilsætter additiver, hvorefter plasten smeltefiltreres og pelleteres til ny råvare. 

EKSTRUDERINGSANLÆG

Vores 10 ekstruderingsanlæg med pelletering, afgasning /vakuum samt filtering garanterer stor fleksibilitet og kapacitet til såvel små og store ordrer, og vores snekker er konfigureret og demissioneret til forskellige plasttyper og størrelse fra 85-180 mm / 35-40 LD der garanterer optimal dispergering. Yderligere er der mulighed for tilsætning af hjælpestoffer samt indfarvning. 

Grøn regenerat

REGENERING MED FORSKELLIGE FILTERSYSTEMER

Der er stor efterspørgsel på at genanvende den mere udfordrende plast i højere kvalitet. Vi har et bredt udvalg af forskellige filtersystemer, som gør det muligt at forarbejde plast med en højere grad af forurening, end det hidtil har været teknologisk muligt. Vi har bl.a et af de automatiske filtre på en af vores ekstruderingslinier – Gneuss filteret som sørger for at forureningerne bliver fjernet fra plasten. Se hvordan dette gøres i mini-filmen 

I slutningen af året kommer der endnu et automatisk filter system i ekstruderingen – Et Fimek filter der ligesom Gneuss kan håndtere de mere forurenende plasttyper. 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.